Događaji

Stanje na cestama

Jaka bura na Jadranu, magla u Gorskom kotaru i unutrašnjosti

Jaka bura na Jadranu, magla u Gorskom kotaru i unutrašnjosti

Zbog jake bure na Jadranskoj magistrali (D8) između Senja i Svete Marije Magdalene zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupinu), izvještava HAK

Na autocesti A1, od vijadukta Božići do tunela Sveti Rok brzina ograničena na 60 km/h i na A6 Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, no autoceste su otvorene za sva vozila.

Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru i na sjeverozapadu zemlje, te na autocestama A2 Zagreb- Macelj između Zaboka i Zaprešića i na A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a zbog radova na mostu Nova Zelina na 57. km, vozi se jednom stranom kolnika dvosmjerno, uz ograničenje brzine 80 km/h.

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog radova u tunelu Lučice u oba smjera se vozi usporeno jednom prometnom trakom.

Na autocesti A1( do 30. studenog) zatvoren je ulazni krak čvora Ravča u smjeru Dubrovnika, zbog radova na nadvožnjaku „Drvenik". Od Ravče prema Vrgorcu vozi se državnom cestom D62.

HAK/ezd


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.