Događaji

Zagreb

Zagrebačko nebo ponovno ugošćuje aeromiting

Zagrebačko nebo ponovno ugošćuje aeromiting

Cijena ulaznice za odrasle osobe iznosi 40 kuna, a djeci do 15 godina omogućen je besplatan ulaz

U organizaciji Aerokluba Zagreb, na sportskom aerodromu Lučko u subotu, 3. rujna 2011. održat će se XI. zagrebački aeromiting.

Pokrovitelji ovogodišnjeg događanja su Gradonačelnik grada Zagreba, Gradski ured za obrazovanje, kulturu i šport, Zagrebački športski savez i Zagrebački zrakoplovni savez, a organizator najavljuje kako su u cjelodnevnom programu planirane statične izložbe i zasigurno svima najatraktivniji, letački air show,

'Pripreme za ovogodišnji zagrebački aeromiting su u punom tijeku te očekujemo veliki broj posjetitelja kao i prethodnih godina. Svi sudionici će se pobrinuti da pruže nezaboravan doživljaj kako bi gledatelji s nama proveli što ugodniji dan u prirodi', izjavio je Igor Bugarinovski, direktor Aerokluba Zagreb.

Cijena ulaznice za odrasle osobe iznosi 40 kuna, a djeci do 15 godina omogućen je besplatan ulaz. Parking na aerodromu plaća se 20 kuna, a planiran je i pojačan prijevoz ZET-a prema aerodromu.

S početkom već od devet sati ujutro posjetiteljima će biti omogućeno razgledanje izložbe letjelica i oldtimera, točnije vojnih i policijskih helikoptera, sportskih i ultra lakih aviona te jedrilica, dok će svoje umijeće u popodnevnim satima predstaviti sportski padobranci, padobranske jedinice Hrvatske vojske i Specijalne policije MUP-a, jedrilice, akrobatski avioni, helikopteri i avioni Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, u vremenu od 15 do 18 sati.

 Najnovije informacije mogu se pronaći na službenoj Facebook stranici XI. zagrebačkog aeromitinga na adresi http://facebook.com/ZGaeromiting.

Rezervni datum u slučaju lošeg vremena je 4. rujna 2011.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.