Događaji

Tužna obljetnica

Tri godine bez prijatelja i kolege Frane Vukića

Tri godine bez prijatelja i kolege Frane Vukića

Godine lete prijatelju! Evo već je i treća za nama od kada si nas tako nenadano, zauvijek napustio.

Na današnji dan. 6. travnja 2008. godine oko 2 sata ujutro tragično je preminuo dragi prijatelj i kolega Frane Vukić, dugogodišni sportski novinar i zamjenik glavnog urednika u Zadarskom listu.

Bio je Frane vrlo aktivan i u životu svoje lokalne zajednice. Odradio je vijećnički mandat u Gradu Ninu, a kasnije i kao vrški općinski vijećnik. Tijekom Domovinskog rata bio je pripadnik Otočkog bataljuna. Bio je i dugogodišnji dobrovoljni darivatelj krvi i član dobrovoljnog aktiva u rodnim Vrsima.

Frane Vukić kao vizionar, iskusniji kolega i prijatelj bio je od samih početaka sudionik u rađanju internetskog portala eZadar, a svoj osobni pečat ostavio je posebno u stvaranju izuzetno čitane sportske rubrike na portalu eZadar.

Našeg Franu pamtit ćemo zauvijek kao vrijednog i poštenog čovjeka, dragog i odanog kolegu i prijatelja. Svakodnevno nam nedostaje njegova velika pomoć i znanje, ali iznad svega njegov vedri i nasmijani duh, njegov izvanredan smisao za humor, njegove šale koje su mnogima u teškim trenucima rada, a i privatnog života, vraćale nadu, optimizam i osmijeh na lica. 

Danas će kolege i prijatelji obići Vukićevo posljednje počivalište u Vrsima i zapaliti svijeću u spomen na svog Franu, a sljedeće subote bit će odigran tradicionalni malonogometni memorijalni turnir koji nosi njegovo ime.

Frane hvala ti za sve! Počivaj u miru Božjem dragi prijatelju. 


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.