Događaji

Okrivio Barišića i Sanadera

Beuk pušten iz Remetinca

Beuk pušten iz Remetinca

Beuka su ispred zatvora, osim članova obitelji dočekali i brojni novinari, ali bivši predsjednik Hrvatskih šuma nije bio pretjerano raspoložen za razgovor

Darko Beuk, bivši predsjednik Hrvatskih šuma, pušten je iz pritvora u Remetincu. Podsjećamo, Beuk je uhićen 7. rujna zbog povezanosti s aferom Fimi-media, zbog koje je danas "pao" i bivši HDZ-ov rizničar Mladen Barišić. Beuka se tereti da je kao predsjednik Hrvatskih šuma namještao poslove PR agenciji uhićene Nevenke Jurak.

Iz Remetinca je Beuk pušten po preporuci Uskoka, koju je uvažio istražni sudac Zdenko Posavec. Iako mu je bilo određeno mjesec dana pritvora, istražitelji su očito zaslužili kako okolnosti zbog kojih je zatvoren u Remetinac više ne postoje. Kako javlja HTV, izvor blizak istrazi kaže da je Beuk u svom svjedočenju kao krivce za namještanje poslova Nevenki Jurak, preko čije se firme navodno financirao HDZ, prozvao Ivu Sanadera i Mladena Barišića!

Beuka su ispred zatvora, osim članova obitelji dočekali i brojni novinari, ali bivši predsjednik Hrvatskih šuma nije bio pretjerano raspoložen za razgovor. Preko svog odvjetnika Mate Matića Beuk je javnosti poručio da je istraga tajna i da se o njoj u ovom trenutku ne može govoriti, ali i dodao kako će jednog dana istina izaći na vidjelo.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.