Događaji

brojni ciljevi

Ministar Capelli danas boravi u Zadru

Ministar Capelli danas boravi u Zadru
Robert Anic/PIXSELL

Ministar turizma Gari Cappelli posjeti će Zadar, gdje će prvo sa županom Stipom Zrilićem potpisati ugovor o sufinanciranju tima dodatne medicinske pomoći

Naime, radi se o sufinanciranju medicinske pomoći u turističkim ambulantama, a prihvatljivi troškovi su plaća liječnika, plaća medicinskog tehničara/sestre te troškovi medicinskog materijala (lijekovi, gaze, i sl.), a sredstvima se „pokriva“ period od 4 mjeseca (lipanj, srpanj, kolovoz, rujan).

Potpisivanje će se održati u maloj vijećnici (Dom Zadarske županije, B. Petranovića 8) s početkom u 10,00 sati.

Ministar Cappeli će zatim sudjelovati na otvorenju Tuna, sushi & wine festivala koji se do 5.veljače održava u organizaciji Ministarstva turizma, Hrvatske turističke zajednice, Grada Zadra, TZ Grada Zadra, Japanskog Veleposlanstva u RH, Hrvatske gospodarske komore te Japansko-hrvatskog društva razmjene. Ministar će sudjelovati na otvorenju izložbe „Jedan dan u izlovu tune“ fotografa Danijela Kolege, u Gradskoj loži na Narodnom trgu s početkom u 11,00 sati.

Nakon toga ministar će sudjelovati na konferenciji za medije u Zračnoj luci Zadar, koja će se održati u 13, 00 sati. Na konferenciji za medije ministar će se osvrnuti na rezultate turističkog prometa u siječnju, stanje bookinga za 2017. godinu te nove zrakoplovne linije prema hrvatskim destinacijama. Na konferenciji će sudjelovati Irena Ćosić, direktorica Zračne luke Zadar te gradonačelnik Grada Zadra Božidar Kalmeta.


Reci što misliš!