Događaji

hak u 7.43

Zbog jake bure ograničenje brzine na dionici A1, Sv. Rok - Posedarje

Zbog jake bure ograničenje brzine na dionici A1, Sv. Rok - Posedarje

Autocesta A1 otvorena je za sve skupine vozila. Na dionici između tunela Sveti Rok i vijadukta Božići, vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Zbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene su autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice i Jadranska magistrala (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene.

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika te na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I.skupina), a između Bakra i Senja dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Na dionici državne ceste DC1 Vaganac-Korenica-Udbina-Gračac, zbog zimskih uvjeta zabranjen je promet za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu.

Ledena kiša mjestimice usporava promet u Lici i Gorskom kotaru. Ima je mjestimice i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Bosiljeva i Kikovice te na dionici državne ceste DC1 Udbina-Gračac.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Dalmaciji, Slavoniji, Lici i Gorskom kotaru. Snijeg mjestimice pada u Lici, Gorskom kotaru, Slavoniji, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj. Vozače upozoravamo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te da na put ne kreću bez zimske opreme.


Reci što misliš!