Događaji

košarku ste sje*ali!

Tornado skandiranjem ometao Kalmetin govor na otvorenju Kneževe palače

Dvadesetak pripadnika Udruge navijača Tornado Zadar nezadovoljnih prije svega dugogodišnjim neradom i javašlukom, ali naravno i katastrofalnim rezultatima u KK Zadar, večeras je skandiranjem na trenutak prekinula idilu svečanog otvorenja obnovljene Kneževe palače na kojoj se okupilo nekoliko stotina građana, ali i premijer Plenković, ministrice Dalić, Obuljen Kržinek i Žalac te gradski i županijski čelnici.

Skupina navijača pojavila se pred početak svečanosti otvaranja Kneževe palače na Trgu Pet bunara s transparentom "Prolazi sve samo naša ljubav ne", te su bučnim skandiranjem pokušali omesti Kalmetin govor.

Njega se to nije baš previše dojmilo te je mirno završio govor, što je nakon njega učinio i premijer Plenković, koji je čak u jednom trenutku izazvao smijeh nazočnih spomenuvši "Zadar kao grad košarke, kulture i turizma".

Pripadnici Tornada nakon svega su se mirno i bez incidenata razišli te krenuli na drugo poluvrijeme utakmice između košarkaša Zadra i barskog Mornara (80-62), međutim na društvenim mrežama tvrde kako ih policija nije pustila u dvoranu.

Inače iz PU zadarske je potvrđeno da skup Tornada na trgu Pet bunara nije bio najavljen.


Reci što misliš!