Događaji

jak vjetar ometa promet

HAK: Ne spremajte zimsku opremu

HAK: Ne spremajte zimsku opremu

Zbog olujnog vjetra, autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Kikovica i Delnice otvorena je samo za osobna vozila. Obilazak za ostale skupine je starom cestom DC3 kroz Gorski kotar, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK)

Na autocesti A7 između čvorova Draga i Šmrika i Krčkom mostu zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle (I. skupina), a na Jadranskoj magistrali između Bakra i Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I . i II. skupina).

Jak vjetar usporava promet i na autocesti A1 između vijadukta Božići i tunela Sveti Rok gdje se vozi uz ograničenje brzine od 60km/h.

Mokri kolnici usporavaju promet u Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Lici, Dalmaciji te sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj i Slavoniji. U Gorskom kotaru mjestimice i povremeno pada slab snijeg. Magla smanjuje vidljivost na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić.

Zbog prometne nezgode na 108. km autoceste A3 Bregana-Lipovac, između čvorova Kutina i Novska, u smjeru Lipovca promet teče usporeno.


Reci što misliš!