Događaji

imali suglasnost roditelja?

Šibenik: Iz inicijative "40 dana za život" djecu iz zbora slikali uz pro-life plakate

Šibenik: Iz inicijative
Facebook

Iako Ministarstvo obrazovanja i pravobraniteljica za djecu učestalo posljednjih godina upozoravaju da se djecu ne smije koristiti u dnevno-političke svrhe i koristiti ih kao dekor političkih, marketinških i bilo kakvih drugih kampanja, u šibenskoj inicijativi "40 dana za život" ne vide u tome ništa sporno.

Tako su u subotu u dopodnevnim satima članovi šibenske inicijative "40 dana za život", doveli djecu iz zbora koja su pozirala uz njihove pro-life plakate. 

"Uz djecu su bili i njihovi roditelji koji su bili suglasni da djeca sudjeluju u našim aktivnostima pred bolnicom. Ja osobno imam četvero djece i redovno ih dovodim na molitvu, smatrajući da djecu imam pravo odgajati onako kako mislim da treba, a to je odgoj po kršćanskom nauku. Prije snimanja pitali smo roditelje je li u redu da ih snimimo i objavimo, na što su svi pristali, a djeca su podigli naše plakate. Bio je to obiteljski događaj na kojem smo pjevali i molili, a ako želite pomolit ćemo se i za vas", rekla je voditeljica šibenske inicijative,Vanja Gulam za Šibenik IN.

"To su djeca iz našeg malog crkvenog zbora čiji rad podržavamo i podupiremo, ali korištenje te djece u ovoj prigodi trebalo je izbjeći", rekao je načelnik općine Pirovac, Ivan Gulam.


Reci što misliš!