Događaji

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine

Mikulić: Ne bavim se kadroviranjem, mediji su "napravili priču" ni iz čega

Mikulić: Ne bavim se kadroviranjem, mediji su
Marko Lukunic/PIXSELL

Dodao je da se ranije natječaj nije mogao raspisati dok gradonačelnik Milan Bandić nije donio Plan prijema za Gradsku upravu.

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Andrija Mikulić (HDZ) izjavio je u utorak da se ne bavi kadroviranjem, a medijima koji su ga prozvali za raspisivanje javnog natječaja za mjesto višeg referenta za medije u Gradskoj skupštini pred kraj mandata, poručio je kako su "napravili priču ni iz čega".

Komentirajući medijske navode o tajmingu raspisivanja natječaja,  Mikulić je Hini izjavio kako unutar Kabineta predsjednika postoji samo jedna osoba zadužena za medije i to sa srednjom stručnom spremom, a da zbog povećanog opisa posla predsjednika i potpredsjednika Gradske skupštine postoji potreba za još jednom osobom, a raspisani natječaj je javan.  

"Natječaj je raspisan za višeg referenta za medije u Kabinetu predsjednika. Naime, unutar Kabineta postoji samo jedna osoba zadužena za medije i to srednje stručne spreme. Zbog povećanog opisa posla predsjednika i potpredsjednika, postoji potreba za još jednom osobom. Natječaj je javan - prema tome svi koji odgovaraju kriterijima mogu se javiti na njega", izjavio je Mikulić.

Mikulić se osvrnuo i nagađanja kako je natječaj skrojen upravo za njegovu suradnicu Enu Ercegovac koja vodi Ured za razvoj mreže i ljudskih potencijala u gradskom HDZ-u.

 "U svome mandatu nikoga u Gradsku skupštinu nisam doveo, odnosno zaposlio. Raspisao sam javni natječaj, a tko će se na njega javiti - ne znam. Ja se kadroviranjem ne bavim, napravili ste priču ni iz čega. Ercegovac je zadužena  za koordinaciju mojih stranačkih i skupštinskih obveza te hodograme, a koliko znam na natječaj se nije javila", rekao je Mikulić.


Reci što misliš!