Događaji

prijavite se i vi

Besplatna edukacija biciklista - škola bicikliranja "18+"

Besplatna edukacija biciklista - škola bicikliranja

Zbog sve većeg broja stradalih u prometu Udruga za Sigurnost u prometu, uz potporu Nacionalnog programa sigurnosti cestovnog prometa, zajedno sa partnerima (Crveni križ Hrvatske, Nextbike i Fakultet prometnih znanosti) i ove godine su organizirali Školu bicikliranja 18+

Udruga za Sigurnost u prometu već nekoliko godina za redom u suradnji sa Nextbike-om i partnerima organizira školu bicikliranja za odrasle. Škola bicikliranja 18+ predstavlja besplatnu edukaciju odraslih biciklista o poznavanju zakonskih propisa, postupka pružanja prve pomoći, vještine vožnje, te pozitivnih zdravstvenih, ekoloških i ekonomskih učinaka korištenja bicikla.

Edukacija kreće od početka travnja, prva će biti u Zadru, a važno je istaknuti da Hrvatski Crveni križ pruža veliku podršku projektu edukacijom polaznika o načinu pružanja prve pomoći.

Program ''Škola bicikliranja 18+'' provodit će se u Zadru, Makarskoj, kao i u Zagrebu, Osijeku, Ivanić Gradu. Ako postoji interes u drugim gradovima, iz SUP-a poručuju da im se svi zainteresirani slobodno jave.

Prva edukacija održat će se u Zadru 5. travnja 2017. godine u 15 sati na lokaciji Informacijskog centar Europe Direct Zadar (EDIC), Glagoljaška 14. Ovu školu u Zadru provodimo uz pomoć suorganizatora koji su: Grad Zadar, Autoškola Donat, Informacijski centar Europe Direct Zadar(EDIC).

Prijavi se, sjedni i vozi odgovorno – poručuju iz sustava javnih bicikala Nextbike koji je prepoznao potencijale ovog projekta.

Važno je naglasiti da je sudjelovanje na svakom projektu besplatno, a sudionici će dobiti bogato teoretsko i praktičko znanje, te prigodne poklone.

Prijaviti se možete na e-mail adresu info.kontakt.sup@gmail.com, te pozivom ili slanjem SMS poruke na sljedeći broj: 099/ 805 40 40. Prilikom prijave ćete odmah dobiti detaljan plan i program.


Reci što misliš!