Događaji

za bolji svijet

Polaznici "Helen Doron" škole pomažu Udruzi za Down sindrom Zadarske županije

Polaznici
Josip Vukić

Helen Doron English škole engleskog jezika za djecu uče djecu kako komunicirati na engleskom jeziku. Ali to nije sve što rade u školi jer uče djecu i važnim životnim vrijednostima kao što su pažnja i briga o drugim ljudima, njihovoj zajednici i svijetu koji ih okružuje, kako bi postali bolji građani svijeta.

Cilj projekta Young Heroes je potaknuti djecu da oslobode svoje unutarnje junakinje i junake i spoznaju koliko su uistinu moćni!

Planirani projekti u Helen Doron školama širom Hrvatske uključuju uređenja dječjih igrališta, čišćenje šuma i parkova, prikupljanje knjiga i slikovnica za potrebe gradskih knjižnica i bolnica, izrada mobilnih knjižnica u suradnji s Udrugom za odrasle osobe sa mentalnom retardacijom, pomoć napuštenim životinjama i izrada kućica za životinje, prikupljanje donacija za Kuću ljubavi (smještaj majki i beba bez odgovarajuće skrbi), Pen Pals projekt u suradnji sa Domovima za starije osobe i slično.

Zadarska Helen Doron škola se u sklopu Young Heroes projekta udružila s Udrugom za Down sindrom Zadarske županije i to pod geslom: Narukvicu kupi i na naš zabavni sajam se uputi!

Naime, zadarski će Helen Doron polaznici u razdoblju od ponedjeljka 10. travnja 2017. do petka 28. travnja 2017. prodavati specijalne Young Heroes narukvice po simboličnoj cijeni od 10 kn u svojim vrtićima, školama, među širom obitelji i prijateljima.

Sav prihod od prodaje narukvica ići će, naravno, Udruzi za Down sindrom Zadarske županije, a svaka kupljena narukvica ujedno je i ulaznica na proslavu završetka cijelog projekta koja će se održati u subotu 29. travnja 2017. od 16 sati na plaži Vitrenjak (Uskok).

Na Young Heroes sajmu očekuje vas:
§ Arts&Craft Corner- Oslobodi umjetnika u sebi i izradi s nama razne rukotvorine.
§ Old School Games Corner- Igraj s nama memory, kružić-križić, školicu, laštik, skakanje u vrećama...
§ English Corner- Uči i pjevaj s teachericama na engleskom.
§ Aukcija slika- Naši polaznici izradili su prekrasne slike, podrži akciju kupnjom jedne.
Sva djeca iz Udruge za Down sindrom Zadarske županije, svi naši polaznici i baš svi mali i veliki koji kupe Young Heroes narukvice pozvani su proslaviti s nama završetak naše akcije!

Svi koji narukvice ne uspiju ranije kupiti, a žele podržati našu akciju, moći će to učiniti na sam dan proslave, na Uskoku.

Glavni nositelji ovog projekta će biti djeca, naši heroji! Naravno, u svemu tome potrebna nam je pomoć roditelja te vas molimo da se uključite na način da budete pomoć, podrška i motivator kako bismo zajedno ostvarili ovaj projekt.

Donacije za projekt, sponzorstva, ideje, pronalaženje sudionika, prijatelja, pomoć u organizaciji i provedbi - sve je dobrodošlo i veselimo se svim idejama i pomoći!

Za više informacija kliknite na link http://helendoron.hr/young-hero,
kontaktirajte nas na e-mail: zadar@helendoron.com ili na broj telefona: 095 906 9224 (Ana Nekić Ćurković).

Priključite nam se, dođite u subotu 29. travnja 2017. na Uskok! Be Heroes!


Reci što misliš!