Događaji

O.Š. Zadarski otoci

22. Županijsko natjecanje “Sigurno u prometu 2017.”

22. Županijsko natjecanje “Sigurno u prometu 2017.”

U srijedu, 26. travnja s početkom u 9 sati O.Š. Zadarski otoci na Bilom Brigu bit će domaćin 22. Županijskog natjecanja “Sigurno u prometu 2017.”

Natjecanje „Sigurno u prometu" provodi se za učenike osnovnih škola s ciljem da učenici dobiju temeljna znanja o prometnim propisima i sigurnosnim pravilima, te da što bolje svladaju vještinu vožnje biciklom.

Organizatori natjecanja su Agencija za odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta i Hrvatski autoklub.

Natjecanje učenika u dobi od 9 do 12 godina određeno je Pravilnikom o provedbi natjecanja „Sigurno u prometu" donesenim od strane Upravnog odbora Hrvatskog autokluba i usklađenim s pravilima natjecanja AIT/FIA klubova.

Organizaciju natjecanja tradicionalno provodi Autoklub „Zadar“.

Nakon održanih školskih natjecanja, pravo sudjelovanja na županijskoj razini izborilo je ukupno 44 učenika u dobi od 9 do 12 godina iz 11 OŠ Zadarske županije (OŠ Bartula Kašića, OŠ Šime Budinića, OŠ Stanovi, OŠ Krune Krstića, OŠ Šimuna Kožičića Benje, OŠ Stjepana Radića-Bibinje, OŠ Jurja Barakovića- Ražanac, OŠ Privlaka-Privlaka, OŠ Vladimira Nazora- Škabrnja, OŠ Sukošan- Sukošan, OŠ Franka Lisice- Polača). Ekipu svake škole čine po dva dječaka i dvije djevojčice.


Reci što misliš!