Događaji

5. travnja

Zanimljivi govornici na Inspire Me konferenciji Zadar

Zanimljivi govornici na Inspire Me konferenciji Zadar

Sljedeći tjedan na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti Sveučilišta u Zadru održava se Inspire Mme konferencija

Inspire Me predstavlja jedinstvenu konferenciju u kojoj uspješni pojedinci iz različitih područja sa sudionicima dijele svoje ideje, znanja te životna i poslovna iskustva.

Glavni dio konferencije predviđen je za uspješne priče pojedinaca – poduzetnika, menadžera, sportaša, umjetnika…, koji će sa sudionicima podijeliti svoja poslovna i životna iskustva (ideje, znanje, uspone, padove, uspjeh). Paralelno sa glavnim dijelom programa održat će se i specijalizirane radionice za manje grupe. Konferencija se održava na Odjelu za turizam i komunikacijske znanosti 5. svibnja u 10 sati. 

Neki od govornika su: Krešimir Dvorski, direktor i suvlasnik Nextbike, Antonija Blaće, TV voditeljica, Ingrid Divković, poznata književnica i blogerica, Ana Šuper Matana, Daimler, Mercedes-Benz, Damir Jugo, dekan Visoke škole Edward Bernays, Hana Hadžiavdagić, jedan od najutjecajnijih influencera u regiji, Šime Vičević, Nova TV, Marko Mišulić, osnivač Rentlia, Martina Knežević, voditeljica marketinga u Turisthotelu, Jakov Kolega, Dejan Nemčić, Blanka Lasić, Matija Blažević, Josipa Bračanov, Andrea Tintor...Uskoro najavljujemo još predavača.

U sklopu konferencije predstaviti će se kompanije: Nestle, P&G, Nextbike, Autotrans, Nescafe, Turisthotel, Collegium, Terra Travel, Rentlio, Vollo.

Sudionike očekuje i bogat networking te dodatni sadržaji u vidu predstavljanja novih tehnologija.

Inspire Me konferencija će na jednom mjestu okupiti veliki broj studenata, poduzetnika, profesionalaca i ostalih zainteresiranih koji će se kroz program upoznati s temama vezanim za razvoj karijere, poduzetništva, tehnologije, motivacije i uspjeha.

Više o ulaznicama za konferenciju možete pronaći ovdje.


Reci što misliš!