Događaji

đir uz obalu

Velika proljetna biciklijadom pod nazivom "Grad pripada i nama!"

Velika proljetna biciklijadom pod nazivom

Start biciklijade je bio na Puntamici ispred Ekonomske škole, a cilj u dvorištu Prirodoslovno-grafičke škole. Biciklijada je rekreativna, a ne natjecateljska duha, a vozila se uz obalu stazom dugom 12 kilometara

Velikom proljetnom biciklijadom pod nazivom „Grad pripada i nama!“  želi se naglasiti da ovaj grad i njegove ulice pripadaju i biciklistima, a ne samo vozilima (ponajprije automobilima). Na ovaj način želi se potaknuti što više ljudi na vožnju biciklom.

Kao i svake godine, start biciklijade je bio na Puntamici ispred Ekonomske škole, a cilj u dvorištu Prirodoslovno-grafičke škole. Biciklijada je rekreativna a ne natjecateljska duha, a vozila se uz obalu stazom dugom 12 km.

Nakon biciklijade u dvorištu Prirodoslovno-grafičke škole održan je zabavno-glazbeni program uz bogatu lutriju s mnoštvom nagrada i glavnom nagradom biciklom, te trikova (akrobacija) koje su izvodili zadarski bikeri. Iako, zbog lošeg vremena nisu održane tradicionalne natjecateljske igre s biciklima (najsporija vožnja, štafeta s biciklima), cijeli je program bio obogaćen glazbom DJ-a i svirkom  školskog banda.

Glavnu nagradu na lutriji je osvojio je Dominik Brkljača.


Reci što misliš!