Događaji

pridružite se

Akcija mladih poziva na akciju čišćenja devastiranog centra Mocire

Akcija mladih poziva na akciju čišćenja devastiranog centra Mocire

Akcija mladih poziva na akciju čišćenja devastiranog centra Mocire 1. svibnja. Za sve sudionike je osiguran fažol s kobasicama i radna oprema!

Akcija mladih poziva sve sugrađane u ponedjeljak, 1. svibnja od 9 sati, da se pridruže u humanitarnoj akciji "Očistimo Centar Mocire Zajedno".  

Jedan od najvećih projekata u našem gradu Centar Mocire godinama zjapi prazan, nedovršen i devastiran.

''Ovom akcijom želimo pokazati kako nam je iznimno važno da se Centar što prije dovrši i da ćemo dati sve što je u našoj moći da se to i ostvari.

Plan je da se očisti okoliš Centra koji se već pomalo pretvara u javno odlagalište otpada zbog činjenice da nema javne rasvjete, da se prebojaju grafiti i počiste razbijena stakla iz samog Centra'', poručuju.

Za sve sudionike je osiguran fažol s kobasicama i radna oprema, a Čistoća Zadar je osigurala kontejnere za glomazni otpad.

''Posebno pozivamo sve političke stranke i kandidate na nadolazećim lokalnim izborima da nam se pridruže u ovoj AKCIJI kako bi pokazali našim sugrađanima da možemo surađivati na projektima od iznimne važnosti za naš grad. Radujemo se Vašem dolasku.

Očistimo Centar Mocire Zajedno!!!''

 


Reci što misliš!