Događaji

bili smo na otvorenju manifestacije

U "Ritmu kulturizma": oni znaju kako treba #zračitidobrotu!

U

Bili smo na otvorenju manifestacije "Ritam kulturizma"! Zamirisalo je dvorište pred Novim kampusom - zadarski ugostitelji udružili su snage i predstavili bogatu ponudu, a svečano je otvoreno i solarno stablo uz puštanje balona i geslo #zrači dobrotu

Na pozornici je zasvirao James Band, a prodajom obroka na ovom malom, ali sjajnom gastro sajmu prikupljala su se sredstva za zadarsku onkologiju.

U suradnji s Hotelijersko - turističkom i ugostiteljskom školom svoja jela predstavilo je šest zadarskih restorana: Kaštel, Niko, Kornat, Dva ribara, Pet bunara, Bruscheta. Nakon dobrog jela, bitno je i nazdraviti, a to ste mogli uz čašicu dobrog vina poznatih vinara i točene pive.

Prikupljena sredstva u humanitarnoj akciji #Zračidobrotu donirat će se Općoj bolnici Zadar kao pomoć pri kupnji aparata za zračenje onkoloških bolesnika.

Veliko je osvježenje ljetno kino na otvorenom, pa se pitamo zašto ovaj prostor ne iskoristiti upravo za tu namjenu i tijekom sezone?

Studentima - organizatorima s Odjela za turizam i komunikacijske znanosti svaka čast, jer su se potrudili i predstavljaju bogat program koji se nastavlja i danas koncertom klapa i case study-susretima čiji je fokus upravo na onim ''točkama'' koje nas se svih tiču - razvoju kulturne i turističke ponude na zadarskom području.

Pogledajte fotogaleriju s Gastro sajma!

 


Reci što misliš!