Događaji

sigurno u prometu

"Labirinit života" na Forumu

U 10 sati na Forumu u sklopu državnog natjecanja "Sigurno u prometu" biti će postavljen "Labitint života". Riječ je o prometno preventivnom labirintu kroz koji djeca biciklama trebaju proći od starta do cilja poštivajući prometne znakove i propise. Sudjelovati će preko stotinu djece iz svih županija.

Svečano otvorenje 25. državnog natjecanja bit će u Osnovnoj školi Zadarski otoci  (Trg Damira Tomljanovića Gavrana 2, Zadar) u četvrtak 25. svibnja 2017. godine u 9 sati nakon čega počinje praktični dio natjecanja.

Isti taj dan u 18.30 u TN Zaton objavit će se rezultati te dodjeliti nagrade i priznanja.

U želji da ovo natjecanje prođe u što ljepšem ozračju, da natjecateljima i gostima ostane u lijepom sjećanju svi sudionici okupiti će se u srijedu 24. svibnja u 17.30 sati na Forumu kako bi Šime Strikoman snimio zajedničku Milenijsku fotografiju.

„Sigurno u prometu“ je prometno-edukativna akcija Hrvatskog autokluba, tijekom koje se obučavaju i natječu u poznavanju prometnih i sigurnosnih pravila te u vještini upravljanja biciklom u simuliranim prometnim uvjetima, učenici osnovnih škola u dobi od 10 do 12 godina.


Reci što misliš!