Događaji

Gradska knjižnica Zadar

Predavanje Maje Bonačić "Epidemija agresivnosti i emocionalnih teškoća kod djece"

Predavanje Maje Bonačić

Posljednje predavanje ovog proljeća iz serije "Kako rastu srce i pamet: Epidemija agresivnosti i emocionalnih teškoća - uzroci i što možemo učiniti" održat će se u subotu, 27. svibnja s početkom u 11 sati u Gradskoj knjižnici Zadar.

Radi se o besplatnom predavanju namjenjenog roditeljima i stručnjacima koji rade s djecom, mladima i obiteljima a koja će diljem Hrvatske održati psihologinje Maja Bonačić i Sanja Ivanušević Grgas.

U praksi vidimo značajan porast agresivnosti i emocionalnih teškoća kod djece i mladih, a potkrepljuju ih i statistika - značajno raste razina agresivnosi, tjeskobe i depresivnost čak i kod male djece.

Na predavanjima ćemo razgovarati o mogućim uzrocima te onome što možemo učiniti da budemo prava podrška djeci i obiteljma te da smanjimo razinu stresa u radu.

O predavačici:

Maja Bonačić, mag.psych. praktičar terapije igrom, Udruga "Oblačić" (www.udruga-oblacic.hr). Maja je educirana iz područja integrativne, nedirektivne, filijalne terapije igrom te razvojne terapije igrom za djecu s poteškoćama. Uz to je majstor NLP-a i predsjednica Udruge Oblačić.

Ima višegodišnje kliničko iskustvo u dijagnostičkom i terapijskom radu s djecom s posebnim potrebama. Vodila je nekoliko volonterskih edukativnih projekata, od kojih je najpoznatiji "Zaigrana pedala" za djecu s poremećajem iz autističnog spektra. Trenutno vodi projekt za ranu intervenciju i terapiju na otoku Korčuli.

Provjerite zašto se na Majinim i Sanjim predavanjima traži mjesto više.

Maja i Sanja

"Kako rastu srce i pamet?" serija je predavanja Maje Bonačić (Udruga „Oblačić“) i Sanje Ivanušević Grgas (Centar za terapiju igrom) koje su stručno utemeljena i praktično provjerena, namjenjena sručnjacima koji rade s djecom i roditeljima.

"Čarobna svjetiljka" edukacija je za stručnjake koji rade s djecom a koji žele nadograditi znanja o radu s djecom suvremenim spoznajama i s osobitom naglaskom na usvajanje praktičnih vještina.

O voditeljicama i edukaciji više potražite na www.ceti.hr, facebook.com/
carobnasvjetiljka, https://www.facebook.com/centar.terapijaigrom i https://www.facebook.com/UdrugaOblacic


Reci što misliš!