Događaji

u zadru 2. i 3. lipnja

1. Rotary Moto Rally Plus: Bajkeri pune police zadarske socijalne samoposluge

1. Rotary Moto Rally Plus: Bajkeri pune police zadarske socijalne samoposluge

Od 1. do 4. lipnja održava se prvi veliki humanitarni Rotary Moto Rally Plus u organizaciji splitskog Rotary kluba Split Plus i prijateljskih klubova iz Varaždina, Zagreba, Karlovca, Zadra, Šibenika i Kaštela.

Da postoji natjecanje tko ima veće srce – motoristi ili rotarijanci ishod bi bio neizvjestan, ali kad se oni udruže, nastaje humanitarni 1. Rotary Moto Rally Plus na kojeg su pozvani svi humanitarci i svi motoristi, automobilisti i ljudi dobre volje. A priključiti se možete na mnogo načina.

Prvi je prijava na Rally, drugi je da za donaciju od 100 kuna za unaprjeđenje rada socijalnih samoposluga dobijete lijepu dizajnersku majicu, treći je da donirate potrepštine i hranu na postajama relija za socijalne samoposluge u svim naznačenim gradovima, a četvrti je – otiđite sami do najbliže socijalne samoposluge bez obzira kad ova akcija počinje i koliko traje.

Kolona motorista kreće iz Varaždina i prolazi sve gradove u kojima su planirana brojna događanja. U Zadru će boraviti u petak, 2. lipnja a glavni događaj u prikupljanje donacija za Socijalnu samoposlugu na Trgu pet bunara od 17.30 sati. 

U subotu 3. lipnja karavana nastavlja put prema Šibeniku i Kaštelima, a završni party je u Splitu 4. lipnja.

Od 20 sati slijedi glazbeni program uz bendove Dirty Harry i Elly i Fijasko. Peći će se meso, riba, bit će i dagnji na buzaru, a organizira se i after party u Rock caffeu D8. Cijeli program događanja na Trgu pet bunara možete pronaći u Facebook objavi ispod.


Reci što misliš!