Događaji

In memoriam

Zadarski bajkeri čuvaju sjećanje na Robija

Zadarski bajkeri čuvaju sjećanje na Robija

Zadarski bajkeri jučer su se okupili u velikom broju kako bi se zajedno prisjetili Roberta Lerge i na njegovo posljednje počivalište položili su cvijeće i svijeće.

Prije godinu dana, na blagdan sv. Ante Padovanskog, naš prijatelj, kolega i urednik a prije svega veliki Čovik, sin, ćaća, dida i muž Roberto Lerga, zajahao je prekrasne bijele oblake koji su se tog jutra nadvili nad Zadrom i otputovao u vječnost i legendu.

Robi, kako smo ga svi zvali i kako su ga poznavali brojni pratitelji na našoj Facebook  stranici gdje je od početka 2014. do prerane smrti bio urednik fotografije, bio je uz već ranije navedeno i hrvatski branitelj- neustrašivi ratnik Tigar, vrhunski glazbenik, pasionirani bajker i ronilac, veliki borac koji se do zadnjeg daha hrabro hrvao s preteškom bolešću koja ga je njegovoj Slavici, djeci i unucima ali i svima nama nemilosrdno ukrala s tek navršenih 50 godina.

Fotografijom se počeo baviti tek sredinom 2012. godine te je svojim velikim talentom, izuzetnim senzibilitetom i urođenim darom za pravi kadar u pravom trenutku te napornim radom i žarkom željom za učenjem vrlo brzo postao jedan od najpoznatijih zadarskih landscape fotografa.

Njegovi prijatelji, zadarski bajkeri, jučer su se okupili u velikom broju kako bi se zajedno prisjetili Robija i na njegovo posljednje počivalište položili cvijeće i svijeće.


Reci što misliš!