Događaji

stanje u prometu, izvješće hak-a

Oprez: Zbog prometne nesreće zatvorena autocesta A1 u smjeru Zagreba

Oprez: Zbog prometne nesreće zatvorena autocesta A1 u smjeru Zagreba

Za sav promet zatvorena je dionica autoceste A1 između čvorova Zadar 1 i Posedarje samo u smjeru Zagreba, zbog prometne nesreće.

Od čvora Posedarje prema Zagrebu autocesta je otvorena za sve skupine vozila, kao i u smjeru mora u potpunosti.

Zbog bure samo za osobna vozila otvoreni su: Paški most i državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za: autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

Jak vjetar povremeno puše na dionicama autocesta: A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica (vozi se uz ograničenje brzine od 40 km/h) te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Zbog jake bure, na autocestama A1, A6 Rijeka-Zagreb te Jadranskoj magistrali moguće su zabrane prometa za pojedine skupine vozila. Zbog manje protočnosti prometa na obilaznim cestama korisnike molimo za strpljenje i razumijevanje.

Ljetna zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona je danas, 18. lipnja, od 12 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama niti na državnoj cesti DC1 (Lička magistrala).


Reci što misliš!