Događaji

najmlađi kamion star 36 godina!

Podgorski vatrogasci heroji nakon samo tri dana ostali bez novog vozila!

Nakon požara na Makarskoj rivijeri u kojima su najvažniju ulogu odigrali hrabri vatrogasci, stiže i poruka nekih od njih. Podgorski vatrogasci požalili su se na Facebooku kako nemaju ni osnovnu opremu za rad.

Nakon požara na Makarskoj rivijeri u kojima su najvažniju ulogu odigrali hrabri vatrogasci, stiže i poruka nekih od njih. Podgorski vatrogasci požalili su se na Facebooku kako nemaju ni osnovnu opremu za rad.

Najmlađi vatrogasni kamion koji imaju, star je 36 godina, a novo vozilo su imali samo tri dana nakon što im je zamijenjeno starim.

Na snimci vidimo kako vatrogasci guraju zastarijelo vozilo kako bi moglo krenuti. 

U cijelostima vam prenosimo poruku koju su napisali na FB-u:

"Hmm.......HEROJI, JUNACI, SUPERMENI, ma sve naj naj, ma mi smo NAIVCI, jer jučerašnji osjećaj koji je svaki od nas ima je onaj koji je svatko od vas barem jedanput u životu ima, a to je onaj "KAD VAM NETKO DA SLADOLED I ZA MINUT GA UZME I BACI VAM GA NA POD".

Mi smo imali priliku napokon ponosno sist u navalno vozilo bez straha da li ćemo stić na požar, oće li nam blokirat ili propast kočnica, oće li se ugasit u vožnji, ali taj san i prilika su isparili u sekundu...Vozilo je bilo tu kratko, imalo je topli dom 3 dana i puno planova za budućnost dok se (kao i uvik) nije umišala politika i "moćnici".

Teško je nać pristojne riči kad su ti samo psovke na pameti jer je bol i ljutnja koju osjećaš prevelika zbog toga jer mi NAIVCI ( čitaj HEROJI) moramo i dalje bit pod streson zbog iščekivanja novog požara i nove avanture u kojoj nečiji SIN, OTAC, MOMAK, BRAT, MUŽ moraju ponovo sist za volan za koji ni piloti kanadera ne bi znali šta i kako sa njim. Naš najmlađi kamion (beba) je rođen 1981. godine i živi dan danas kao starac. Neki će reć ne održavate ih, ja ću reć ovako "kako očekivat od nogometaša da igra isto i onda kad je ima 25 godina i kad ima 50 godina", izgled možeš održavat kako tako, ali srce i dušu ne možeš.

Mi smo dobrovoljci, ništa ne tražimo, od nas nećete imat koristi ispod stola, nema pola pola sa nama, samo jedno iskreno hvala i ono najbitnije da nam osiguraju bar ono ljudski šta nas spada, a to su UVJETI ZA RAD.

Nismo plaćeni ne tražimo novac, želimo samo da pokažete da nas vidite i cijenite. Na slici gdje vatrogasci iz Podgore spavaju piše "da snivamo snovima pravednika", a mi zaspemo u nadi da će se snovi koje sanjamo jednom i ispuniti. Naš obraz je čist, VI ga nemate, sram VAS bilo!

HVALA VAM!

Vatrogasci Podgora / VAŠI HEROJI".


Reci što misliš!

  Vezane vijesti