Događaji

potpuno shrvani roditelji

Obitelji ubijene zadarske djevojčice Sare ovo je druga velika tragedija u nekoliko godina

Obitelji ubijene zadarske djevojčice Sare ovo je druga velika tragedija u nekoliko godina

Roditelji ubijene djevojčice Sare Čirjak su zatvoreni u sobi u potpunom šoku. Ne znamo što se zapravo dogodilo tamo i nitko u to još ne vjeruje. Oni ne mogu govoriti, stalno plaču.

Svi smo u jako teškom stanju, nesreća je prevelika – rekla je kroz suze rođakinja obitelji stradale osnovnoškolke u srijedu ujutro ispred njezine obiteljske kuće u Zadru gdje se nakon vijesti o tragičnoj nesreći okupila bliža obitelj 14-godišnjakinje Sare Čirjak.

Nikome još nije u potpunosti jasno što se dogodilo zadarskoj osnovnoškolki dok je bila na ljetnim praznicima kod strica u Žuljinama u lici. 

"To je bila jedna krasna djevojka, lijepa i pristojna, duge crne kose. S njom nikada nije bilo nikakvih problema i često je bila s bratom s kojim je bila vrlo bliska. Što se dogodilo ne znamo, a čuli smo da je pala. Strašna tragedija", ispričali su susjedi stradale djevojke, piše Slobodna Dalmacija.

Šokirani su i učenici osnovne škole koju je Sara pohađala i u kojoj je prije par tjedana završila 7. razred.  Njezine dvije učiteljice su plakale, kao i razredni kolege, potreseni strašnim ishodom priče.

"Mi ne možemo ništa komentirati, niti to smijemo. U šoku smo svi od kada smo saznali da se dogodila takva tragedija", rekla je ravnateljica škole. 

Obitelj zadarske školarke, koja je s očeve strane korijenima iz Raštevića, 2008. godine potresla je još jedna tragedija kada je iznenada nestao njezin 21-godišnji rođak, sin očeva brata. Potraga je trajala tjednima, roditelji su tražili i pomoć vidovnjaka, no mladić je, nažalost, nakon nekoliko mjeseci pronađen mrtav na području Benkovca, a pokraj njega je pronađen pištolj, piše Slobodna Dalmacija. 


Reci što misliš!