Događaji

borba protiv zlouprabe droga

Na Trgu Petra Zoranića održan plesni projekt "Urban Jam 023 -Hip hop, a ne dop!"

Na Trgu Petra Zoranića održan plesni projekt

Udruga "In Flux (Plesna udruga U Pokretu)" po deseti put provela je projekt pod nazivom "Urban Jam 023 - Hip hop, a ne dop!"

26. lipnja povodom Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga udruga je provela manifestaciju Hip hop, a ne dop! Na trgu Petra Zoranića u suradnji sa Udrugom Porat iz Zadra i DŠR Balans iz Šibenika. Početak programa je u 20.00 sati na Trgu Petra Zoranića u Zadru. Publika je sa osmjesima na licu pratila plesno natjecanje u stilovima Hip hop i Breakdance mladih plesača plesnih klubova iz Zadra i Šibenika.

U sklopu projekta 25. i 26. lipnja održale su se Radionice urbanih plesova voditeljice Anđele Bugarije, na kojima su mladi plesači mogli naučiti koji korak više, oslobodit se u improvizaciji i ono najvažnije - družiti se

Drugi dio projekta pod nazivom "Urban Jam 023" održat će se sredinom kolovoza na manifestaciji "Block Party" u sklopu Festivala suvremenog kazališta Zadar Snova.

"Cilj je prvenstveno da okupimo mlade Grada Zadra  te ih usmjerimo prema pravim životnim vrijednostima kao što su sport, glazba, ples, druženje i umjetnost te da ih time mobiliziramo  u preventivnoj oblasti borbe protiv zlouporabe droga.

Daljnji ciljevi su unapređenje plesne, sportske i glazbene kulture u gradu Zadru kao i podizanje  razine kulture mladih. Isto tako je bitan cilj umrežavanje mladih sudionika na lokalnoj, državnoj i međunarodnoj razini te povezivanje sa kulturnim i sportskim organizacijama i ličnostima".

Pokrovitelji projekta bili su Grad Zadar i Zadarska županija.


Reci što misliš!