Događaji

Akcija najjeftinijih knjiga u gradu za spas napuštenih životinja u petak u Booksi

Akcija najjeftinijih knjiga u gradu za spas napuštenih životinja u petak u Booksi
Arhiva

U zagrebačkom književnom klubu Booksi održat će se u petak, 30. lipnja, akcija "Najjeftinije knjige u gradu: plaža izdanje!", kojoj je glavna svrha prikupljanje sredstava za pomoć udruzi Futura, daj šapu, koja skrbi za napuštene gradske životinje.

Kako se ističe, upravo je ljeto doba kada puno ljudi odluči kako više ne žele svoje ljubimce te ih ostave na cesti.

Akcija će omogućiti ljubiteljicama i ljubiteljima knjiga da, pribavljajući sebi dobro i zanimljivo štivo za ljeto za simboličan iznos donacije od 10 kuna, istodobno pomognu napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga u ovo doba godine pojačano skrbi.
 
Dosad je Futura u Booksi provela osam akcija "udomljavanja" knjiga. Ovaj puta, udruga je od donatora, ljubitelja knjiga i životinja, prikupila nove naslove svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom i na stranim jezicima.
 
Akcija će se održati od 17 do 21,30 sati a osim knjiga, ponudit će se i nakit za ljetno kićenje, mace na platnu i creskom kamenju koje je oslikala Koraljka Polaček i majice.
 
Booksin mali dobrotvorni sajam knjiga i bazar prima knjige od svih koji imaju knjiga viška te bi ih rado donirali Futuri, a koji ih tako mogu donijeti u Booksu u četvrtak, 29. lipnja od 10 do 21 sat, ili u petak, 30. lipnja, od 10 do 16 sati.


Reci što misliš!