Događaji

javlja HAK

Pojačan promet, kolona prema GP Kaštel i Plovanija

Pojačan promet, kolona prema GP Kaštel i Plovanija
Zarko Basic/PIXSELL

Zbog pojačanog prometa prema graničnim prijelazima Kaštel i Plovanija kolona je oko 2 km, a dijelom se proteže i na Istarski ipsilon, javio je Hrvatski autoklub (HAK) u 19 sat

Pojačan je promet na većini cesta u smjeru unutrašnjosti osobito na autocestama: A1 između čvorova Bosiljevo i Lučko, A2 Zagreb-Macelj, A6 Rijeka-Zagreb, A7 GP Rupa-Diračje, na Krčkom mostu te na prilazima turističkim središtima duž obale. Na autocesti A1 pred naplatom Lučko nema dužih čekanja.

Mokri su i skliski kolnici mjestimice u Dalmaciji, vozače se upozorava da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Opreznije treba voziti zbog predmeta na kolniku na autocestama: A1 pred tunelom Mala Kapela u smjeru Zagreba, na čvoru Žuta Lokva u smjeru Splita, A3 Bregana-Lipovac kod čvorova Kosnica u smjeru Bregane.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim cestama u priobalju i Istri bit će večeras do 23 sata. Zabrane nema na autocestama kao i na državnoj cesti DC1, dijelom Lička magistrala.


Reci što misliš!