Događaji

dosta nereda!

Parkiralište kod Opće bolnice Zadar počet će se naplaćivati

Parkiralište kod Opće bolnice Zadar počet će se naplaćivati
Dino Stanin/PIXSELL

Opća bolnica Zadar vlasnik je parkirališta na poziciji između bolničkog kompleksa i plaže Kolovare ali iako je taj prostor prije svega namijenjen pacijentima, posjetiteljima i zaposlenicima te zdravstvene ustanove, tamo godinama već slobodno parkiraju i oni koji ne bi trebali.

Prostor nije ograđen pa godinama posebice za ljetnih  mjeseci, tamo vlada opći nered i kaos. Stoga su u OB Zadar tome odlučili  stati na kraj i uvesti red.

Na koji konkretno način će u konačnici parkiranje na toj poziciji biti uređeno, još uvijek nije poznato, a kako Zadarski list doznaje od dr. Edija Karuca, zamjenika ravnatelja zadarske bolnice, u tijeku je iznalaženje najboljeg rješenja.

- Angažirali smo stručnjake kako bi iznašli najbolje rješenje. U svakom  slučaju, parkiralište će morati biti ograđeno, a najvjerojatnije ćemo uvesti i naplatu. Prije svega, trebat će ga urediti što iziskuje i dodatna sredstva za to. Čim prijedlog rješenja bude gotov, proslijedit ćemo ga Zadarskoj  županiji, osnivaču OB Zadar, nakon čega ćemo moći govoriti i o detaljima, odnosno kako bi to trebalo izgledati i funkcionirati, za Zadarski list je kazao dr. Karuc.


Reci što misliš!