Događaji

jubilarna manifestacija

15. Šokolijada u subotu i nedjelju u Ninu

15. Šokolijada u subotu i nedjelju u Ninu

Jubilarna 15. Šokolijada održat će se u subotu i nedjelju, 15. i 16. srpnja 2017. Zaljubljenici u gastronomske delicije i etno običaje će osjetiti prekrasnu atmosferu tople ljetne večeri u starogradskoj jezgri Nina.

Ovogodišnja Međunarodna manifestacija Šokolijada održat će se pod visokim pokroviteljstvom uvažene predsjednici Republike Hrvatske Kolinde Grabar - Kitarović, te pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma, Ministarstva poljoprivrede, Zadarske županije, Grada Nina.

Medijski pokrovitelji su: Novi radio, Narodni list, eZadar, Zadarski list, Antena Zadar, Media oglasi.

15. srpnja održat će se ocjenjivanje šokola iz kategorije Ostala mjesta ninskog kraja. U večernjem programu održati će se sajam autohtonih proizvoda sa zabavnim etno i gastro programom kulturno umjetničkih društava iz Hrvatske.

16. srpnja – ocjenjivanje šokola u kategoriji Ninski šokolari. Svečana završnica biti će upriličena sajmom autohtonih proizvoda sa zabavnim etno i gastro programom na kojem će nastupiti folklorno društvo Rožmarin Dolena iz susjedne Slovenije, proglašenje pobjednika Šokolijade – Najšokolara godine.

Za kraj svečanosti predviđen je vatromet u 23 sata, te nastup Slavonia banda.


Reci što misliš!