Događaji

obavijest

HAK: Zbog bure samo osobna vozila između Sv. Roka i Posedarja na A1

HAK: Zbog bure samo osobna vozila između Sv. Roka i Posedarja na A1

Zbog olujne bure samo su za osobna vozila otvorene autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje te državna cesta 54 Maslenica-Zaton Obrovački, a obilazak za ostale skupine vozila je državnim cestama preko Karina, Obrovca i Gračaca (DC27 i DC50), izvijestio je u nedjelju Hrvatski autoklub (HAK).

Također zbog bure, zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I.skupinu vozila) na autocesti A7 čvor Draga-čvor Šmrika, na mostu dr. Franje Tuđmana u Dubrovniku te na Jadranskoj magistrali (DC8) između Novog Vinodolskog i Senja.

Zabrana prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama, motocikle, dostavna vozila i vozila s natkivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina) je na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Svete Marije Magdalene

Jak vjetar puše na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić, gdje se vozi uz ograničenje brzine, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Promet je srednje gust na cestama u smjeru mora, a povremeno pojačan u smjeru unutrašnjosti.

Zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i GP Gruškovje (Slovenija) na izlasku iz Slovenije dolazi do gužvi i zastoja, osobito tijekom vikenda kada su moguća višesatna čekanja.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije Sumartin-Makarska te Prizna-Žigljen, kao i katamaranske linije Mali Lošinj-Rijeka i Pula-Unije-Susak-M.lošinj-Silba-Zadar.


Reci što misliš!