Događaji

Tri skoka za Dječji vrtić Latica i socijalnu samoposlugu

Sudionici 11. Millennium jumpa ove godine poslat će poruku "From Zadar with love"

Sudionici 11. Millennium jumpa ove godine poslat će poruku
Filip Brala

Zaokružite ovaj datum: 29. srpnja! To je subota kada će se sa Rive skakati i ponovo se veseliti u sklopu jedne od najatraktivnijih manifestacija u Zadru, dm Millennium jump! Ove godine iz Zadra će biti poslana najveća ljubavna poruka: sudionici će tijelima ispisati natpis "From Zadar with love"

Millennium jump podržavaju Grad Zadar, Turistička zajednica Grada Zadra, te dm koji je prepoznao atraktivnost i humanitarnu stranu priče, pa svesrdno stoji uz projekt društva Propela.

Na zadarskoj rivi kuhat će se najveća tjestenina all'amatriciana od organskih dmBio proizvoda, a prihod od prodaje bit će doniran socijalnoj samoposluzi u Zadru.

Program 11. izdanja Jumpa predstavili su danas Hana Matić iz dm-a te Neven Stojaković i Mladen Masar iz društva Propela

Očekuje nas tri glavna skoka - skok na noge, dvostruki domino skok te skok s loptom. 

Manifestacija je kao i svake godine humanitarnog karaktera, a prikupljena sredstva bit će usmjerena dječjem vrtiću Latica i socijalnoj samoposluzi.

Očekuje se velik interes, dvije do tri tisuće sudionika. Svi će se oni početi okupljati na Rivi u subotu u poslijepodnevnim satima, gdje će biti organiziran i zabavni program. 

"Ponosno možemo najaviti odličan spektakl s puno zabave i dobrom spizom za sve sudionike. Zahvalni smo Gradu Zadru i TZ grada na podršci, svim sponzorima koje predvodi naš dugogodišnji partner dm kao društveno najosjetljivija tvrtka u regiji i šire.

dm millenium jump postao je zaštitni znak turističkog ljeta u Zadru.  Jako je malo ljudi u našoj zemlji koji za njega nisu čuli te se moramo i dalje truditi da mu osiguramo mirnu budućnost“, kazao je Neven Stojaković, začetnik millennium jumpa.

Prijave počinju u ponedjeljak 24. srpnja i traju svaki dan - od 19 do 23 sata na Narodnom trgu ispred lože ili na Kalelargi ispred dm-a!


Reci što misliš!