Događaji

tragiedija u splitu

Obiteljska prijateljica o preminulom Tonku: Tijelo mu je bilo puno modrica

Obiteljska prijateljica bliska s roditeljima mladića koji je preminuo nakon što je, kako su mediji izvjestili, prilikom bijega od policije progutao paketić s drogom, tvrdi da stvari baš nisu onakve kakvima se prikazuju

"To je bio divan mladić, završio je u roku višu pomorsku školu, prije dva dana došao je s broda. Majka mu je liječnica, otac profesor i nikad nije, to mogu reći sa sigurnošću, ništa uzimao od droge, niti je pio alkohol, niti je imao ikakvih poroka", kazaje je ta žena za Slobodnu Dalmaciju

On se tu zatekao slučajno, bio je van stadiona i prišao mu je jedan prijatelj koji je kod sebe imao kesu s tom travom. Rekao mu je da mu to pričuva dok on ne uzme kartu za Ultru.

Policajci su valjda vidjeli taj trenutak primopredaje i potrčali su za malim, a on je od straha stavio to u usta. Koliko ja znam, prvi nalaz obdukcije je utvrdio da su mu začepili usta, nisu mu dali da progovori.

Na licu su valjda i ostali tragovi dlana, a navodno ima i modrice po tijelu koliko su ga tukli. Pa, šta je tim policajcima bilo, nisu li mogli drugačije reagirati?

Jadno dite, nemam šta drugo reći", prokomentirala je za Slobodnu Dalmaciju prijateljica obitelji stradalog mladića.


Reci što misliš!