Događaji

ne propustite

Hit komedija Mire Gavrana u lapidariju Narodnog muzeja

Hit komedija Mire Gavrana u lapidariju Narodnog muzeja

U ponedjeljak, 24. srpnja u lapidariju Narodnog muzeja s početkom u 21.30 sati pogledajte hit komediju Mira Gavrana, Zaboravi Hollywood u produkciji Teatra Gavran te u režiji Miroslava Međimoreca

Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac.

Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz obilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i njihovu glumačku profesiju.

Duhovit i zabavan tekst najizvođenijeg hrvatskog dramatičara Mira Gavrana opustit će vas i nasmijati kao i publiku diljem Europe gdje se ova komedija premijerno izvodi već dvadeset godina.

Igraju: Željko Königsknecht i Jakov Gavran.

Na vrijeme osigurajte svoje mjesto u gledalištu kako zbog velikog interesa ne biste ostali bez svoje ulaznice.

Ulaznice po cijeni od 50 kuna su u prodaji na blagajni HNK Zadar (subota: od 11 do 13 sati, ponedjeljak: 11 do 13 sati i od 19 do 20.45 sati te pola sata prije početka predstave na mjestu održavanja programa).


Reci što misliš!