Događaji

stanje u prometu

HAK: Gust promet na ulasku na A1 u Lučkom, a sporije se vozi između Zagreba i Bosiljeva

HAK: Gust promet na ulasku na A1 u Lučkom, a sporije se vozi između Zagreba i Bosiljeva
Davor Višnjić/Pixsell

Vrlo je gust promet na ulasku na autocestu A1 u Lučkom, a sporije se vozi na cijeloj dionici između Zagreba i Bosiljeva. Pojačan je promet i u smjeru unutrašnjosti, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK) u 7 sati, pozivajući vozače da prilagode brzinu i sigurnosni razmak između vozila.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i duž jadranske obale te na graničnim prijelazima.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb, zbog radova na 94.km, kod čvora Kraljevečki Novaki, u smjeru Varaždina vozi se jednim trakom uz ograničenje brzine od 60 km/h. Predviđeno vrijeme trajanja radova je danas do 19 sati.

Državnom cestom DC1 u Kninu, do 31. srpnja, vozi se naizmjence, jednim trakom, a zabranjen je promet vozilima čija ukupna masa prelazi 5 tona, zbog radova na mostovima Bulin 1 i Bulin 2. Obilazak za autobuse: Knin-DC33-Vrbnik-ŽC6056-Oklaj-ŽC6055-DC59-Očestovo-DC1, a za teretna vozila: Knin-DC33-Drniš-Tromilja-DC56-Skradin-Bribirske Mostine-DC59 Kistanje-Očestovo-DC1.

Zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i GP Gruškovje (Slovenija) vozi se u kolonama uz zastoje te uz duža čekanja na GP Macelj na izlazu iz Slovenije.

S obzirom na povremene, ciljane, granične kontrole i pojačan promet moguća su čekanja na pojedinim graničnim prijelazima sa Slovenijom, BiH i Mađarskom.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


Reci što misliš!