Događaji

Druga strana medalje

Robert: Barbara se htjela udati za mene, ponijela je i odjeću

Robert: Barbara se htjela udati za mene, ponijela je i odjeću

16-godišnji Robert ispričao je za Večernji list svoju verziju događaja koji su uzburkali hrvatsku javnost. Tvdri da je Barbara svojevoljno pošla s njim i da nitko iz njegove obitelji nije došao po nju u Tribalj.

"Nisam Barbaru oteo iz njene kuće i nije istina da su po nju došli moj otac, brat i stric. Ako je to ona rekla, onda je lagala jer je odmah kad nas je policija pronašla u jednoj kući kod Duge Rese policiji rekla istinu.

Kasnije je sve promijenila kada joj je došao otac kojeg se silno boji i koji joj je rekao što da kaže. Istina je da je sama htjela ići sa mnom, udati se za mene. Ponijela je i odjeću. Po nju sam u Tribalj došao sam u automobilu, kako smo se i dogovorili. Ona nije ponijela mobitel, ali se s moga odmah u subotu javila svojima i rekla da je sa mnom.

Nije im htjela reći gdje smo, da je ne nađu, a kasnije im se više nije htjela javiti niti je htjela ići doma iako je mogla. Bili smo sami i nije bila talac", kazao je za Večernji list Robert, 16-godišnji dječak iz okolice Ogulina, čija je ljubavna priča s 13-godišnjom Barbarom proteklih dana uzdrmala javnost. 


Reci što misliš!