Događaji

tjedan bogat događanjima

Taste & Travel festival: Sajam proizvoda hrvatskog sela dovodi preko trideset izlagača u Zadar

Taste & Travel festival: Sajam proizvoda hrvatskog sela dovodi preko trideset izlagača u Zadar

Sajam se održava na šetnici između Foruma, Crkve Sv. Donata i Arheološkog muzeja od 24. do 30. kolovoza 2017. godine s radnim vremenom od 9 do 21 sati

Sajmovi Proizvodi hrvatskog sela su  najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je trinaest godina u više hrvatskih gradova izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 120 tisuća posjetitelja.

Cilj manifestacije je omogućiti građanima Grada Zadra i njegovim stranim posjetiteljima povoljnu kupnju domaćih tradicijskih proizvoda koji se ne mogu pronaći u trgovinama.

Na sajmu će se od preko 30 izlagača moći kušati i kupiti kvalitetni domaći suhomesnati proizvod (slavonski kulen, kulenova seka, slanina…), domaća vina, domaće rakija, maslinovog ulja, ekoloških proizvoda, sireva, smokava, i ostalih domaćih tradicijskih delicija koji direktno od proizvođača stižu na sajam u Zadru. Isto tako, cilj je pomoći proizvođačima s područja cijele Hrvatske u promociji i plasmanu njihovih proizvoda. 

Svi proizvodi koje ćete moći pronaći na Sajmu su visoko kvalitetni domaći, tradicijski proizvodi. U njihovu proizvodnju je uložen dodatan trud i briga o održavanju ekologije, tradicije i kvalitete.


Reci što misliš!