Događaji

gosti su vrhunski stručnjaci

Zadar je domaćin konferencije E@t: Food in the digital age

Zadar je domaćin konferencije E@t: Food in the digital age

E@t: Food in the digital age, nova je zanimljiva konferencija koja nam nudi uvid u budućnost hrane i industrija povezanih s hranom iz kuta gledanja svjetskih i domaćih stručnjaka. Konferencija dolazi u Hrvatsku i prvi put u Zadar

Predstavit će inovacije u prehrambenoj indsutriji te trendove koji će oblikovati budućnost hrane. Konferencija se održava u sklopu Taste and Travel festivala.

Cilj konferencije E@t je stvoriti mrežu mladih, inovativnih ljudi čije će ideje mijenjati prehrambenu industriju.

Četiri tematske cjeline, Hrana kao posao, Inovacije, Trendovi te Hrana u kontekstu javnog dobra, bit će podijeljene po sektorima zanimljivim za sudionike iz pojedine grane prehrambene industrije i povezanih industrija.

Konferencija će tako na jednom mjestu okupiti  mlade inovatore te opinion makere i influencere iz industrije ali i potencijalne ulagače koji mogu mladima omogućiti povezivanje s tržištem te osigurati da dobra ideja postane stvarnost.

Partneri projekta su Falkensteiner Resort Punta Skala, Ilirija d.d. u čijem se Arsenalu održava konferencija te turistička zajednica grada Zadra.

Taste and Travel festival nastao je 2014. u organizaciji Kluba zadarskih studenata i Hrvatske udruge mladih, a kasnije im se pridružuje udruga studenata Prehrambeno biotehnološkog fakulteta u Zagrebu Probion i udruga Proizvodi hrvatskog sela. Vrijednost projekta prepoznala je i zajednica Globalshapers, inicijativa Svjetskog ekonomskog foruma čija hrvatska podružnica od ove godine sudjeluje u organizaciji projekta. 

Taste and Travel  se tako pretvorio u vodeći gastro – turistički događaj koji se već tradicionalno odvija krajem ljeta. Ove godine očekuju se tisuće posjetitelja, predavača i mladih inovatora.


Reci što misliš!