Događaji

Branko Dukić: Svima želim uspješnu školsku godinu ispunjenu novim iskustvima, znanjem i lijepim uspomenama

Branko Dukić: Svima želim uspješnu školsku godinu ispunjenu novim iskustvima, znanjem i lijepim uspomenama

Gradonačelnik Branko Dukić na svojem Facebook profilu podijelio je pozdravnu poruku učenicima i učiteljima povodom početka školske godine.

Prenosimo njegovu poruku:

''Drage učenice i učenici, želim vam svima uspješnu školsku godinu ispunjenu novim iskustvima, znanjem i lijepim uspomenama, a učiteljima želim puno sreće i strpljenja u svakodnevnom radu.

''Neka vam škola uvijek bude radost, a vi budite radost svojim učiteljima, prijateljima i nama, vašim roditeljima koji budno pazimo na vas.

Godine su ovo koje brzo prođu, stoga ih iskoristite najbolje što znate!''

Poruka gradonačelnika Branka Dukića povodom početka nove pedagoške i školske godine objavljena je i na web stranici Grada Zadra:

''Dragi prvašići,

Danas je prvi dan da sjedate u ove klupe u kojima ćete provesti, nadam se, brojne sretne i zanimljive godine sa svojim novim prijateljima i učiteljima. Škola je veliki korak u novi svijet znanja, učenja, igre i druženja, put na kojem ćete izrasti u velike ljude. To je put na kojem ćete postati odgovorni i samostalni, vrijedni i uporni, ali trebate ostati zaigrani i znatiželjni kao i do sada.

Radujte se svakom novom danu koji donosi nova iskustva. Ne dajte se obeshrabriti kada nešto ne ide od prve, sa svakim novim slovom koje naučite bit ćete korak bliže tome da sami možete istraživati ovaj veliki čudesni svijet. Pomozite  prijatelju u klupi da i on istražuje zajedno s vama. Učitelji su tu u svakom trenutku da vas nauče, da vam pomognu, ali i da uče od vas o tome što vas zanima i veseli. Slušajte ih i zajedno ćete svladati sve izazove koje donosi ovo novo mjesto.

Ujedno želim uspješan početak nove školske godine svim učenicima i nastavnicima u našim osnovnim školama, kao i uspješan rad svoj djeci i odgajateljicama u našim dječjim vrtićima.

Dragi učenici, neka vam škola uvijek bude radost, a vi budite radost svojim roditeljima, učiteljima, prijateljima i svima nama koji ćemo vam uvijek biti potpora u učenju i odrastanju. 

Vaš gradonačelnik,

Branko Dukić''


Reci što misliš!