Događaji

dobro je znati

HAK: Zbog požara za osobna vozila zatvorena DC8 od Strožanca do Omiša

HAK: Zbog požara za osobna vozila zatvorena DC8 od Strožanca do Omiša
Ivo Cagalj/PIXSELL

Zbog požara u mjestu Krilo Jesenice, zatvorena je za osobna vozila Jadranska magistrala (DC8) od Strožanca do Omiša. Obilazak je cestom Strožanac - Žrnovnica -Tugare - Omiš, izvijestio je Hrvatski autoklub (HAK).

Uspostavljen je redovan promet dionicom brze ceste Sveta Helena -Vrbovec (DC10) između čvorova Prilesje i Luka u smjeru Svete Helene, nakon očevida prometne nesreće.

Zbog jakog vjetra na dionicama Jadranske magistrale (DC8) Novi Vinodolski-Senj i Karlobag-Sveta Marija Magdalena zabrana je prometa za autobuse na kat, motocikle i kamp prikolice (I.skupinu vozila).

Jak vjetar povremeno usporava promet i na dionici autoceste A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sve skupine vozila.

Zbog radova na izgradnji autoceste u Sloveniji između Ptuja i GP Gruškovje (Slovenija) moguća je vožnja u kolonama i kratkotrajni zastoji posebice za vrijeme pojačane gustoće prometa. Korisnicima se savjetuje da se pravovremeno pripreme za putovanje, uključujući i kupnju vinjeta za korištenje autocesta na području Republike Slovenije kako se ne bi dodatno stvarale gužve i zastoji.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.


Reci što misliš!