Događaji

učini mali korak velikim

Vratimo osmjehe na lice djeci s ukradenim djetinjstvom u subotu na Narodnom trgu

Vratimo osmjehe na lice djeci s ukradenim djetinjstvom u subotu na Narodnom trgu
Bojan Bogdanić

S ciljem podizanja svijesti hrvatske javnosti kao i senzibiliziranja iste na stvarne probleme i potrebe djece Hrvatske, Zaklada 'Hrvatska za djecu' ove jeseni, s još više entuzijazma, odlučila je učiniti mali korak velikim, a kojim će vratiti osmjehe na lica djece koja nisu toliko sretna.

Nakon Zagreba, Zaklada će i u Zadru predstaviti emotivnu slikovnicu 'Učini mali korak velikim', a kojom će nastajati ispuniti konkretne želje djece bez adekvatne roditeljske skrbi i djece u potrebi s područja Grada Zadra, Zadarske županije i okolice, odnosno djece koja sve nas trebaju.

U svijet različitih dječjih sudbina, ispisanih na stranicama slikovnice 'Učini mali korak velikim', sve prisutne uvest će gradonačelnik Grada Zadra, dr. Branko Dukić te župan Zadarske županije, Božidar Longin koji će kao pokrovitelji ove hvalevrijedne inicijative imati priliku preuzeti prve slikovnice te svojim primjerom pozvati okupljene da im se
pridruže u ispunjavanju dječjih želja.

Slikovnica 'Učini mali korak velikim' ima za cilj potaknuti građane Hrvatske na aktivno sudjelovanje i pružanje pomoći djeci Hrvatske te ih pozvati na ispunjavanje individualnih želja djece bez adekvatne roditeljske skrbi i djece u potrebi, jer se u svakom primjerku nalazi dječjom rukom naslikana konkretna želja djeteta koja čeka na ostvarenje.

Svi ste pozvani da u subotu, 16. rujna 2017. godine u 10.00 sati na Narodnom trgu, ispred Gradske straže u Zadru, pomognete djeci vratiti osmjehe na lice.


Reci što misliš!