Događaji

Učini mali korak velikim

Zaklada „Hrvatska za djecu“ predstavlja svoju misiju Zadranima

Zaklada „Hrvatska za djecu“ predstavlja svoju misiju Zadranima

U ovoj godini postoji dan kada zajedno možemo učiniti mali korak velikim; i u tom danu trebamo upravo vas.

S ciljem podizanja svijesti hrvatske javnosti, kao i senzibiliziranja iste na stvarne probleme i potrebe djece Hrvatske, Zaklada „Hrvatska za djecu“ ove jeseni, s još više entuzijazma, odlučila je učiniti mali korak velikim, a kojim će vratiti osmijehe na lica djece koja nisu toliko sretna.

Druženje s djelatnicima Zaklade „Hrvatska za djecu“ održat će se danas (subota, 16. rujna) u vremenu od 10 do 14 sati na Narodnom trgu, ispred Gradske straže, tijekom kojeg će se građanima predstaviti vizija i misija Zaklade, rad Zaklade i dosadašnje rezultate.

- Upoznat ćemo građane s potporama koje Zaklada omogućava obiteljima i pravnim osobama koje su u svojem radu posvećene djeci, kao i predstaviti emotivnu slikovnicu „Učini mali korak velikim“, kojom ćemo nastojati ispuniti konkretne želje djece bez primjerene roditeljske skrbi i djece u potrebi s područja Grada Zadra, Zadarske županije i okolice, odnosno djece koja sve nas trebaju.

Osim što se ovim druženjem želimo dodatno približiti svim sadašnjim i budućim korisnicima, kao i onima koji su na druge načine zainteresirani za rad Zaklade, također ćemo omogućiti zainteresiranim posjetiteljima da tijekom ovog druženja preuzmu svoj primjerak slikovnice s individualnom željom djeteta u formi crteža na kraju slikovnice te tim nesebičnim činom na barem jedan trenutak, zajedno s nama, uljepšaju svijet djeci Hrvatske, poručuju iz Zaklade.


Reci što misliš!