Događaji

predstavljanje novog projekta

Državna tajnica za more u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji

Državna tajnica za more u posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji
Bojan Bogdanić

Državna tajnica za more Maja Markovčić Kostelac sa suradnicima će boraviti u dvodnevnom radnom posjetu Splitsko-dalmatinskoj županiji, a tijekom kojeg će sudjelovati na svečanom predstavljanju projekta „Mirno More Flota Mira“, obići Pomorski fakultet Sveučilišta u Splitu te održati radni sastanak u Lučkoj upravi i Hrvatskom hidrografskom institutu.

Radni posjet državna tajnica Markovčić Kostelac započet će u srijedu, 20. rujna s početkom u 10 sati u Marini Kaštela (Kaštel Gomilica), a gdje će u pratnji pomoćnika ministra Anđelka Petrinića, sudjelovati na predstavljanju projekta „Mirno More Flota Mira“.

Istoga dana, u 12 sati, u okviru obilaska Pomorskog fakulteta Sveučilišta u Splitu (Ulica Ruđera Boškovića 37), državna tajnica susrest će se s dekanom fakulteta Nikolom Račićem te sudjelovati na potpisivanju sporazuma između Sveučilišta u Splitu, Pomorskog fakulteta u Splitu i Hrvatskog registra brodova.
 
Posjet i radni sastanak Lučkoj upravi Split, gdje će se državna tajnica za more sastati s ravnateljem Vicom Mihanovićem, planiran je u 13.45 sati u prostorijama Lučke uprave (Gat Svetog Duje). 
 
Drugog dana radnog posjeta, 21. rujna državna tajnica Markovčić Kostelac obići će Hrvatski hidrografski institut (Zrinsko-Frankopanska 161) i u 10 sati održati radni sastanak s ravnateljicom Instituta Vinkom Kolić, čime će završiti posjet Splitsko-dalmatinskoj županiji i institucijama koje su od iznimnog značaja za razvoj hrvatskog pomorstva i Hrvatske, kao tradicionalne pomorske zemlje.
 


Reci što misliš!