Događaji

4. i 5. listopada

29. Smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske u Arsenalu

29. Smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske u Arsenalu

U Zadru na poluotoku u objektu Arsenal, 4. i 5. listopada 2017. godine održat će se 29. smotra učeničkih zadruga Republike Hrvatske, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatske udruge učeničkog zadrugarstva i Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Smotra učeničkog zadrugarstva je manifestacija koja predstavlja pravi festival stvaralaštva, kreativnosti, inovativnosti i poduzetništva djece i mladih.

Na 29. Smotri će sudjelovati te svoje proizvode i svoj rad prezentirati 70 najboljih učeničkih zadruga iz cijele Hrvatske, koje su pravo za sudjelovanje na Državnoj smotri stekle temeljem uspjeha na županijskim smotrama i jedna učenička zadruga iz inozemstva.

Također će svoje zasebne izložbene prostore imati i 20 županija, na kojima će svaka od 506 učeničkih zadruga iz cijele Hrvatske, imati mogućnost izložiti svoj najprizvod. Istraživačke radove izvedene u programu učeničke zadruge prezentirati će 10 učeničkih zadruga.

Na Smotri će se održati i 10 pokaznih radionica za sudionike i posjetitelje Smotre. Smotra je izložbeno-prodajnog karatktera i otvorena je svim posjetiteljima 4. i 5. listopada od 10 do 18 sati.

Svečano otvorenje Smotre održat će se 4. listopada u 11 sati.


Reci što misliš!