Kultura

Radionice

U centru Tempero o tehnikama učenja i pamćenja

U centru Tempero o tehnikama učenja i pamćenja

Centar za poduku Tempero u subotu 17. prosinca organizira radionicu Tehnika učenja i pamćenja

Učenje je stjecanje znanja koje nije slučajno, a uspješno učenje je u što manje vremena i sa što manje napora naučiti što više gradiva te nova znanja znati primijeniti i zapamtiti što dulje.

Ukoliko smatrate kako Vaše dijete troši puno više vremena na učenje, nego što bi trebalo, ukoliko ne može dugo sjediti i učiti, a da ne postane umorno i dekoncentrirano, ukoliko čak i ako  dobro nauči gradivo izgubi dosta bodova na ispitu, vrijeme je da nauči tehnike učenja i pamćenja.

Radionica „Tehnike učenja i pamćenja“ namijenjena je svim učenicima (12+), studentima i svima ostalima koji žele naučiti kako se fokusirati, organizirati i sistematizirati gradivo te riješiti se treme.

Na ovoj ćete radionici naučiti kako povećati koncentraciju i razumijevanje pročitanog teksta ili gradiva i saznati kako izaći iz standardnih okvira učenja i pamćenja.

Sve informacije možete dobiti u centru Tempero u Vukovarskoj 6A,  na 095 398 6929 i 095 804 1181, info@tempero-poduke. hr,  www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.


Reci što misliš!