Kultura

Ljudska knjižnica

U ponedjeljak u Studentskom klubu posudite čovjeka

U ponedjeljak u Studentskom klubu posudite čovjeka
Facbook event

Studentski projekt u kojem je cilj promicanje različitosti, upoznavanje i dijeljene svojih i tuđih interesa

Ovog ponedjeljka u Studentskom klubu Božo Lerotić organizira se zanimljiv događaj. U ponedjeljak od 20 do 22 sata možete posuditi, ni manje ni više nego čovjeka. Smisao ovog druženja je da upoznate ljude, njihove priče i razmijenite s njima svoje priče.

Ljudska knjižnica je do it yourself projekt koji je osmišljen kao sredstvo razbijanja predrasuda kroz razgovor. Ideja je da kroz razgovor s nasumično odabranim ljudima pričate o temama po vašem izboru, ispričajte nekome kako je prošao vaš dan, podijelite vaše strahove, životne priče ili jednostavno pričajte o najdražem filmu. Svaka tema je dobra tema! Ljudska knjižnica je mjesto gdje možete "posuditi" čovjeka i njegovu priču, ne znate žanr niti autora ali u tome je i čar ovog projekta.

''Cilj ljudske knjižnice je promicanje različitosti i autentičnosti našeg društva, podsjeća nas da je u redu biti drugačiji i da bi svi ljudi trebali biti prihvaćeni onakvima kakvi jesu. Zapamtite, ne sudite knjigu po koricama! Vidimo se :)'', piše organizatorica ovog eventa na pozivu. 

 

 


Reci što misliš!