Kultura

Najavljujemo

Tempero: Tečaj brzog čitanja i tehnike pamćenja

Tempero: Tečaj brzog čitanja i tehnike pamćenja

Brzo čitanje ne znači samo sve brže i brže te što kraće vrijeme čitanja, nego u tom bržem i kraćem vremenu omogućuje uspješnije i bolje prepoznavanja činjenica

U centru za poduku Tempero najavljuju još jedan Tečaj brzog čitanja (12+) na koji ostvarujete siječanjski popust od 20%, a na rasporedu je 3., 4. i 5. veljače te radionicu Tehnike učenja i pamćenja (12+) koja je na rasporedu u subotu 28. siječnja.

Činjenica je da u hrvatskom školskom programu još uvijek nisu sustavno zastupljene moderne tehnike koje osvještavaju različite stilove čitanja i učenja pa tehnika brzog čitanja te tehnike učenja i pamćenja doista mogu unaprijediti Vaše vještine na brojnim poljima.

Brzo čitanje ne znači samo sve brže i brže te što kraće vrijeme čitanja, nego u tom bržem i kraćem vremenu omogućuje uspješnije i bolje prepoznavanja činjenica i ideja, brže i bolje donošenje zaključaka, brže i bolje razumijevanje te konačno, brže i bolje pamćenje.

Radionica „Tehnike učenja i pamćenja“ namijenjena je svima onima koji žele naučiti kako se mentalno i fizički pripremiti za učenje, naučiti kako prikupiti, bilježiti i organizirati gradivo, naučiti kako izaći iz standardnih okvira učenja i pamćenja, naučiti kako disati, opustiti se i riješiti treme što, bez iznimke, rezultira znatno boljim rezultatima i na testovima i u svakodnevnom životu.

Povećajte svoje moždane kapacitete i ne prolijevajte znoj nad nekim običnim bijelim papirom ispunjenim slovima i pitanjima. Sve informacije možete dobiti u centru Tempero u Vukovarskoj 6A, na 095 398 6929 i 095 804 1181, info@tempero-poduke. hr,  www.tempero-poduke.hr i fb: tempero.poduke.


Reci što misliš!