Kultura

Pjesma „Garifule"

''Garifule" - prva autorska pjesma klape Niko

''Garifule

Zadarska klapa „Niko" nedavno je proslavila četvrtu obljetnicu djelovanja

Najavljujemo promociju glazbenog spota i pjesme „Garifule" u izvođenju klape „Niko" iz Zadra.

Promocija će se održati u srijedu, 29. listopada s početkom u 11 sati, u restoranu „Niko" na zadarskoj Puntamici.

Tom prilikom članovi klape Niko predstavit će svoju novu pjesmu pod nazivom „Garifule", autora teksta Nede Zubana i autora glazbe i aranžmana Duška Rapoteca Ute. Predstavnici medija premijerno će moći pogledati i glazbeni spot za navedenu pjesmu, čiji je autor Leonardo Lisica.

Pjesma „Garifule" prva je autorska pjesma klape „Niko" iz Zadra. Klapa je nastala na inicijativu Erika Pavina, a postavu klape, uz solista Davora Pekotu, čine Hrvoje Rančić (prvi tenor), Rikardo Perković (drugi tenor i gitara), Vjekoslav Šuljić (drugi tenor i bas gitara), Leon Bataljaku (bariton), Mladen Košta (bariton i mandolina), Erik Pavin i Marko Vidučić (basi), te Tomislav Košta, bas i umjetnički voditelj klape.

Zadarska klapa „Niko" nedavno je proslavila četvrtu obljetnicu djelovanja samostalnim koncertom u jedinstvenom ambijentu crkvice Sv. Stošije na Puntamici.

Iza klape su dva svečana božićna samostalna koncerta u HNK Zadar, nastupi u inozemstvu i veliki broj sudjelovanja na koncertima humanitarnog karaktera, na koje se klapa uvijek rado odaziva. Klapa Niko u prosincu će održati dva koncerta u SAD-u, u New Yorku i Miamiju.

Pjesma „Garifule" prva je stanica na putu do ostvarivanja cilja - prvog autorskog albuma klape „Niko".


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.