Kultura

Najava

Sutra na Forumu izložba ''Foto dani mladih''

Sutra na Forumu izložba ''Foto dani mladih''

Nastavlja se ciklus izložaba fotografija pred Foto dane mladih 2012.

Na zadarskom Forumu (na potezu od crkve Sv. Donata do Ulice Zadarskog mira 1853.), u subotu 10. ožujka s početkom u 11 sati održat će se izložba fotografija koje su tijekom prošlogodišnje manifestacije Foto dani mladih u Kutini izabrane među 20 najboljih natjecateljskih fotografija.

Ista postava fotografija bit će izložena i u Trogiru, 11. ožujka 2012., u Gradskoj loži s početkom u 11 sati.

Riječ je o izložbama u sklopu ciklusa izlaganja fotografija mladih u Hrvatskoj kao uvod u manifestaciju Foto dani mladih, koja će se od 28. do 30. travnja održati na Velom Lošinju.

Foto dani mladih zamišljeni su kao trodnevno druženje mladih s natjecateljskim karakterom, a od ostalih se događanja ovoga tipa razlikuju po tome što im je jedan od glavnih ciljeva okupiti mlade fotografe, fotografkinje i modele te im dati priliku da istaknu svoje talente i za to dobiju priznanje svojih vršnjaka i vršnjakinja, ali i stručnjaka.

Dolaskom na izložbe u Zadru i Trogiru poduprijet ćete mlade kreativce koji svojom pozitivnom energijom i talentom uljepšavaju svijet oko nas. Ukoliko želite postati dijelom ekipe Foto dana mladih u Velom Lošinju izložba je idealna prilika da saznate sve o prijavama i uvjetima. Uzmite svoj fotić u ruke jer samo je nebo granica.


Dodavanje novih komentara je onemogućeno.