Kultura

večeras

Zagrebačko Kazalište lutaka "Let" održat će dvije predstave u kaljskoj knjižnici!

Zagrebačko Kazalište lutaka

Narodna knjižnica Kali ima misiju: oživiti kulturni život mjesta Kali i izvan sezone! Svrha je povećanje čitateljskih navika, edukacija i poticanje umjetničkog izražavanja djece, mladih i odraslih. Zato će ugostiti Malo kazalište lutaka "Let" , kao pozdrav proljeću i buđenju iz zimskog sna!

Malo lutkarsko kazalište LET djeluje od 1992. godine u prostorijama Mjesne samouprave August Cesarec u samom srcu Zagreba. Utemeljitelj kazališta je Vanda Šestak - Vilić, zagrebačka lutkarica koja već dugi niz godina okuplja mlade ljude uvodeći ih u čaroban svijet lutaka, iz kojeg se više ne može pobjeći.

Predstave "Bremenski svirači" i "Lisica i roda" će se održati u prostorijama Knjižnice Kali u subotu, 25. ožujka s početkom u 18 sati. Režija: Iva Lipovac, Dob: 5+, Ulaz: 20kn.

Zanimljivosti vezane uz nastanak lutkarske predstave te mogućnost osvajanja ulaznice za predstavu možete pratiti na Facebooku (Knjižnica Kali), na eventu "Kazalište lutaka u Kalima"  te pod hashtagom #kazalištelutakaukalima

U ovaj mali projekt uključili su se i lokalne firme, obrti i pojedinci kojima se knjižnica zahvaljuje: T.O. Draše na donaciji mesa, Ribarskom obrtu "Moćun" na donaciji ribe, PZ Maslina na donaciji proizvoda te Kali Tuni na donaciji novca.


Reci što misliš!