Kultura

"Igrajmo se" u hnk zadar

Čudesna bajka o dječaku koji nije želio odrasti

[VIDEO] Čudesna bajka o dječaku koji nije želio odrasti sinoć je prikazana u zadarskom kazalištu

Udruga "Igrajmo se" predstavila je Petra Pana, prema predlošku Barriea, a u režiji i dramaturgiji Lucije Dovranić. Producentica je Matija Šango- Šimurina, voditeljica je Ana Šarić.

Mladi glumci dali su sve od sebe kako bi nas odveli do impresivne Nigdjezemske, gdje žive izgubljena djeca, Petar Pan i njegova Sjena, gusari, vile, sirene, ali i zločesti kapetan Kuka.

U predstavi glume svi glumci i glumice udruge Igrajmo se.

Najmlađi utjelovljuju vile i vilenjake, druga grupa je preuzela uloge izgubljene djece, te Petra Pana (Matej Kolega), Zvončice (Elena Lombardić), Wendy (Ivana Bobić), Johna (Jakov Vodopija) i Michaela (Frane Surać). Grupa koja okuplja sedmaše i osmaše utjelovljuje indijansko pleme Piknjice te njihovu princezu Tigrastog Ljiljana (Ema Erceg).

Najstarija grupa, ona srednjoškolskog uzrasta, utjelovljuju roditelje Darling (Ante Parunov i Ivana Marčina), gusare na čelu s oštrom kapetanicom Kukom (Patricija Sakić) te sirene, vladarice Lagune sirena.

Dojmljiva scenografija i posebno kostimi Anite Gorete učinili su ovu predstavu još zanimljivijom, a publika je posebno reagirala na odličnu interpretaciju Mateja Kolege kao Petra Pana, malene Elene Lombardić u ulozi Zvončice, ali i Patricija Sakić koja je postala kapetan Kuka.

Mi vam donosimo fotogaleriju i mali video isječak s predstave.


Reci što misliš!